Mediaşul merge în continuare pe mâna lui Dragomir la LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii de la Gaz Metan Mediaş au încredere că preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal va vinde până la urmă toate pachetele pentru drepturile de televizare în următoarele trei sezoane.

CITIŢI ŞI:

Trei sibieni şi doi medieşeni la All Star Game

Şumudică despre Pustai: "Un golan a bătut un matematician"

În timp ce alte cluburi aduc acuze dure la adresa lui Dumitru Dragomir şi cer chiar şi demisia acestuia din fruntea LPF, Gaz Metan Mediaş este pe poziţie de apărare a acestuia.

Directorul general al clubului medieşean, Ioan Horoba spune că Gaz Metan nu are motive de îngrijorare legat de acest subiect.

„Noi credem că e doar o primă etapă şi că în următoarea etapă Liga va reuşi să vândă toate pachetele. Avem mare încredere în cei de la LPF. Cel mai probabil se va face un singur pachet din cele rămase şi atunci se vor vinde” a spus Horoba.

Acesta a mai afirmat că anumiţi conducători de club s-au grăbit când au cerut să cadă capete la Ligă. „Mulţi nici nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Cred că singurii care ştiu şi s-au pronunţat corect sunt Adrian Porumboiu de la Vaslui şi Arpad Paskany de la Cluj au exprimat cele mai corecte păreri” a mai punctat oficialul lui Gaz Metan Mediaş.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite