ULBS medaliată cu aur la salonul de inovaţii de la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc în perioada  7 – 10 septembrie şi a fost de fapt o ediţie jubiliară a Salonului Internaţional de Inovaţii şi Investiţii de la Moscova, organizat sub înaltul patronaj al Guvernului Federaţiei Ruse. 

CITIŢI ŞI:

Azi se fac cazările în căminele Universităţii din Sibiu

ULBS devine prima universitate din România membră a Iniţiativei Naţiunilor Unite

Taxe mai mari şi locuri insuficiente,în căminele sibiene

Salonul Internaţional de Inovaţii şi Investiţii de la Moscova, unul dintre evenimentele oficiale ale Organizaţiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuală, precum şi al Asociaţiei Internaţionale pentru Protecţia Proprietăţii Industriale (AIPPI),  este considerat printre cele mai importante evenimente ale lumii ştiinţifice  şi de cercetare, iar din acest motiv, presa internaţională a mediatizat intens atât manifestările planificate perioada de desfăşurare a Salonului cât şi premiile anunţate la scurt timp după jurizare.

Peste 1000 de invenţii prezentate
Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu a participat efectiv la acest Salon Internațional de Inovaţii şi Investiţii de la Moscova și s-a aflat pe lista laureaţilor la Salon, fiindu-i decernată Medalia de AUR și Diploma de Excelență pentru  invenţia "Dispozitiv pentru activarea magnetică a procesului de prelucrare prin electroeroziune cu electrod filiform", autori Titu Aurel Mihail,  Oprean Constantin, Marinescu Niculae. Pavilionul expoziţional a găzduit 1.000 de invenţii pe o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi. Alături de cele peste 500 de organizaţii şi companii din Federaţia Rusă, s-au aflat expozanţi din mai multe ţări, cum ar fi Cehia, Coreea, Iran, Polonia, România, Ucraina.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite