ULBS aduce la Sibiu „Hexagonul facultăţilor de drept”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea „Lucian Blaga” aduce săptămâna viitoare la Sibiu cea mai prestigioasă competiţie desfăşurată între studenţii facultăţilor de drept din România.

CITIŢI ŞI

Topul facultăţilor sibiene în viziunea studenţilor

„Hexagonul facultăţilor de drept” se va desfăşura între 14 şi 17 aprilie în spaţiile Facultăţii de Drept a Universităţii „Lucian Blaga”. La eveniment şi-au anunţat deja participarea câte 25 de reprezentanţi ai centrelor universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Craiova şi Sibiu.

„La această competiţie tradiţională, se întâlnesc anual studenţii jurişti pentru a se confrunta în cadrul unor probe profesionale şi sportive. Deschiderea festivă a competiţiei va avea va avea loc la data de 15 aprilie în Aula Magna a Facultăţii de Drept începând cu ora 18.00”, explică Alexandra Todoran, purtătorul de cuvânt la ULBS.

Calendarul Hexagonului cuprinde concursuri la probele: drept civil, drept penal, fotbal, baschet şi şah. Hexagonul reprezintă nu doar o competiţie studenţească, ci şi un prilej de a reliefa prestigiul de care se bucură viaţa academică sibiană în ansamblul vieţii academice româneşti şi pentru viaţa culturală a oraşului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite