Tursib-ul schimbă programul autobuzelor începând de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii vor trebui să consulte cu atenție tabelele care indică orarul autobuzelor și mijloacelor de transport în comun care circulă zilnic în capital județului nostru. Noul program care intră în vigoare odată cu prima zi de școală, a fost vizat de Direcția Tehnică a primăriei Sibiu.

CITIȚI ȘI:

VIDEO Sibienii plătesc direct cu cardul şi în mijloacele de transport, biletul de autobuz GALERIE FOTO

Sibiul singurul oraş din România care participă la proiectului ISEMOA

Abonamentele tip card se extind la Tursib

Asta pentru că societatea locală SC Tursib SA, aflată în subordinea Consilului Local Sibiu, va trece la orarul de toamnă începând din data de 12 septembrie. ”Deoarece în perioada vacanței de vară a elevilor și studenților și a concediilor de odihnă acordate de agenții economici, numărul este redus, au fost modificate programele de circulație în perioada 15 iunie – 11 septembrie”, se arată în justificarea celor de la Tursib.

Noul program care intră în vigoare odată cu prima zi de școală, a fost vizat de Direcția Tehnică a primăriei și a fost aprobat cu unanimitate de voturi de către consilierii locali în ședința ordinară de la finele lunii trecute.

Practic noul program înseamnă mijloace de transport mai multe pe majoritarea traseelor din Sibiu, în special pe cele care tranzitează zona centrală a orașului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite