Turneu de tenis pentru juniori la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv „ProAS“ Sibiu în parteneriat cu Primăria municipiului Mediaş, prin Direcţia pentru Cultură organizează în perioada 1 – 8 mai, TURNEUL INTERNAŢIONAL DE TENIS PENTRU JUNIORI SUB 18 ANI,  inclus în circuitul Federaţiei Internaţionale de Tenis 2011, GRAD 3.

CITEŞTE ŞI:

Gaz Metan - Unirea 2-0 / Gazul face 43 de puncte

Intrare liberă la Gaz Metan – Unirea Urziceni

Complexul Baia Neptun, proaspăt modernizat, se redeschide astăzi

Pustai: "Wesley, Sânmărtean, Adailton, cel mai bun trident din Liga I"

Turneul de tenis se află la cea de a - 35 - a ediţie, primele 29 desfăşurându –se la Mamaia, iar de 5 ani această competiţie se desfăşoară la Mediaş. În acest an, vor participa la turneul de tenis 124 de sportivi din 34 de ţări: Anglia, Austria, Algeria, Belgia, Cehia, Croaţia, Estonia, Franţa, Italia, Lituania, Germania, Japonia, Maroc, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Spania, Serbia, Turcia, Ungaria, Vietnam, România etc.

România are nevoie de organizarea de astfel de competiţii pentru a putea lansa jucători în fruntea  clasamentelor internaţionale. Câştigătorii acestui concurs vor obţine puncte ITF şi dreptul de a participa pe tabloul turneelor de profesionişti.

Această competiţie sportivă îşi propune să popularizeze sportul ca factor de educaţie pentru copii, să promoveze valorile naţionale şi locale în acest sport şi să promoveze imaginea zonei Sibiului, a Mediaşului în lume, având în vedere  numărul mare de ţări participante an de an.

 Evenimentul este susţinut de SNTGN Transgaz S.A. şi ANDU.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite