Tricoul lui Tordai, mai scump ca mănuşile lui Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipamentul de sport al fostei mari glorii sibiene, Elemer Tordai, s-a vândut cu 2.700 de lei la licitaţia cartabilă All Star Game. Toată lumea se aştepta ca mănuşile de box ale campionului mondial Lucian Bute să fie atracţia licitaţiei caritabile organizată la finalul All Star Game de la Sibiu, de către Federaţia Română de Baschet.

CITEŞTE ŞI:

Super-spectacol la All Star Game-ul campionatului românesc de baschet

Fostele glorii ale baschetului românesc mai ştiu să sară!

Sibiul rămâne fără Harrison înainte de play-off

Mănuşile lui Bute s-au vândut însă cu 1600 de lei, scrie pe blog-ul unui dintre suporterii CSU Sibiu, prezenţi la eveniment.

Mult mai mult, respectiv 2.700 de lei, a costat tricoul purtat de celebrul baschetbalist al CSU Sibiu, Elemer Tordai, răpus de cancer în 2007. Acesta nu a fost însă singurul articol vestimentar care a aparţinut lui Tordai, scos la licitaţia de sâmbătă noapte. Tricoul lui de la echipa naţională a României a fost cumpărat de Asociaţia „Al-6-lea jucător” din Sibiu cu 600 de lei.

Alte echipamente sportive aparţinând unor mari foste glorii ale  baschetului românesc s-au vândut la licitaţie cu preţuri cuprinse între 500 şi 1000 de lei. „Indiferent de preţul obţinut, aceşti bani sunt mai mult decât bineveniţi, fiind vorba despre sport şi având un scop caritabil. Toţi banii vor merge către achiziţionarea unui aparat de ultimă generaţie, necesar tratării astmului, aparat care va fi donat Spitalului de Pediatrie din Sibiu”, a declarat Horaţiu Floca, directorul sportiv al CSU Sibiu.

În total s-au strâns, în urma licitaţiilor, 24.140 lei şi 1000 euro, bani care vor fi donaţi spitalului de copii din Sibiu pentru a-şi achiziţiona un aparat de ventilaţie ce costă 7000 euro.

Cel mai scump articol licitat a fost o mini-minge de baschet semnată de toţi jucătorii participanţi la All Star Game 2011 – 3700 lei.

Gala caritabilă a fost prilejuită de organizarea la Sibiu a meciului de baschet All Star Game, câştigat de selecţionata Nordului, care a învins Sudul cu 121 la 118 puncte.

Cele două selecţionate, a Nordului şi a Sudului, au făcut un spectacol de zile mai aseară în Sala Transilvania de la Sibiu.Trebuie spus de la început că a câştigat Slecţionata Nordului cu 121 la 118 dar aproape pe nimeni din miile de suporteri sibieni prezenţi în tribune nu a interesat scorul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite