Super-spectacol la All Star Game-ul campionatului românesc de baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două selecţionate, a Nordului şi a Sudului, au făcut un spectacol de zile mai aseară în Sala Transilvania de la Sibiu.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO DE LA ALL STAR GAME

CITEŞTE ŞI:

PREMIERĂ: Gaz Metan Mediaș a câștiga Cupa României la baschet!

Trebuie spus de la început că a câştigat Slecţionata Nordului cu 121 la 118 dar aproape pe nimeni din miile de suporteri sibieni prezenţi în tribune nu a interesat scorul.  Sportul adevărat şi spectacolul au fost la ele acasă, jucătorii evoluând dezinvolt, încercând cât mai multe reuşite de efect.



Slam-dunk-uri, driblinguri rapide şi aruncări la coş de la mare distanţă, niciunele nu au lipsit dintr-un show care le-a avut pe toate.

image



Selecţionata Nord-lui a fost formată din jucători de la BT Cluj, BC Târgu Mureş, BC Timişoara, CCU Atlassib Sibiu, CSM Oradea şi Gaz Metan Mediaş, în vreme ce Selecţionata Sud-ului a fost formată din jucători de la CS Otopeni, CSU Ploieşti, Steaua Turabo, Energia Rovinari, CSM Bucureşti, SCM Craiova şi CSU Cuadripol Braşov. MVP-ul partidei a fost declarat Mihai Silvăşan, de la Energia Rovinari.

image



Lovitura d eîncepere a partidei a fost dată de primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Acesta a urmărit întreaga partidă alături de viceprimarul Virgil Popa şi a stat la doi paşi de ministrul Daniel Funeriu, venit şi el la Sibiu special pentru All Star Game.

image



Pauzele au fost presărate de numeroase jocuri şi întreceri pentru spectatori şi copii, Federaţia Română de Baschet împărţind celor prezenţi în sală peste 250 de mingi de baschet.

image
image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite