Trei medalii pentru Cromatic Dance la Campionatul Mondial de Dans Modern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
World Championship of Modern Dance Sports a reunit în Ungaria participanţi din 9 ţări
World Championship of Modern Dance Sports a reunit în Ungaria participanţi din 9 ţări

Nou înfiinţata formaţie Cromatic Dance din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu este câştigătoarea a  trei premii la Campionatul Mondial de Dans Modern organizat în perioada 24-26 iunie 2011 la Veszprém, Ungaria.

CITIŢI ŞI:

Sibiul este capitala naţională a dansului

Complexul Naţional Muzeal ASTRA organizează duminică o nouă ediţie a “Zilei Sugarului Sibian”

Fortificaţiile medievale din Transilvania, la Muzeul Brukenthal

Prezenţi pentru prima dată în această formulă, cei 5 reprezentanţi ale Casei Studenţilor Sibiu, Irina Călugăr Şerban (coordonatorul şi coregraful grupului), Tatiana Suhari, Gabriela Milodin, Oana Andra Crăciun, Horea Alexandru Ionuşiu, şi-au adjudecat Locul I la secţiunea solo (dans indan - dansator şi coregraf Irina Călugăr), Locul I la secţiunea duet (Irina Călugăr şi Horia Ionuşiu) şi Locul III la secţiunea grup (dans contempran, coregrafia Irina Călugăr).

Peste 200 de dansuri înscrise în concurs
World Championship of Modern Dance Sports a reunit în Ungaria participanţi din 9 ţări, care au prezentat în concurs 230 de dansuri înscrise la diverse secţiuni. Pentru a ajunge în finala din Ungaria grupul sibian a trecut la sfârşitul lunii mai de calificările naţionale obţinând astfel acreditarea necesară participării la un asemenea concurs.

„Deşi nou înfiinţată formaţia condusă de Irina, a reuşit să treacă de barierele emoţionale date participarea în premieră la o competiţie internaţională şi să urce pe podium. Astfel de iniţiative nu numai că trebuie încurajate, dar trebuiesc susţinute din toate punctele de vedere", declară Liliana Popescu - Directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite