Transilvania Tattoo Expo gata de start. Vezi programul evenimentelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta, spectacolele din cadrul convenției vor avea loc și în interior, unde se vor ține concertele și momentele artistice dar și în exterior, unde va avea loc o mini expoziție de mașini americane și de motociclete. Convenția va fi deschisă vineri și sâmbătă, între orele 12.00 și 22.00, iar duminică între orele 12.00 și 20.00.

CITIŢI ŞI:

Începe cea mai mare convenţie de tatuaje organizată vreodată în România

Tatuaje în scop caritabil la Transilvania Tattoo Expo 2011

Sibiul invadat de mii de rockeri la Artmania Festival 2011

Tot în spațiul ce va fi amenajat în fața Cercului Militar vor avea loc și demonstrații de skating realizate de Old School Skate Shop. În interior, Ski King va fi animatorul acestei a treia ediții a Transilvania Tattoo Expo.

Artistul născut în America a făcut din pasiunea sa pentru Johnny Cash și pentru Elvis Presley o adevărată artă. El nu este „un imitator ci un entertainer”, după cum foarte bine se descrie iar pe scena din Cercul Militar veți putea asculta reproduceri muzicale după cei doi mari cântăreți ai lumii care vă vor surprinde.

Ski King are peste 20 de ani de activitate muzicală și este foarte cunoscut între fanii de country, rock`n`roll și psychobilly. Programul artistic al convenției mai conține dansuri japoneze, art fusion-uri realizate de elevii Liceului de Artă împreună cu artiștii internaționali iar duminică va avea loc o strângere de fonduri pentru Asociația pentru Protecția Animalelor „Animal Life”.

Vineri
- Best of Day
- Best of Traditional

Sâmbătă
- Best Of Black and Grey
- Best Of Color
- Best Of Realistic
- Best of Day
- Best of Horror

Duminică
- Best Of Large
- Best Of Small
- Best Of Day
- Best Of Show

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite