Vineri începe cea mai mare convenţie de tatuaje organizată vreodată în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transilvania Tattoo Expo dă mâine startul celei de-a treia ediții a celei mai importante convenții internaționale de tatuaje din România. Convenția va fi deschisă vineri și sâmbătă, între orele 12.00 și 22.00, iar duminică între orele 12.00 și 20.00. În baza parteneriatului cu Festivalul Artmania, accesul plătitorilor de bilete și abonamente la Artmania Festival va fi permis gratuit la eveniment.

CITIŢI ŞI:

Tatuaje în scop caritabil la Transilvania Tattoo Expo 2011

Sibiul invadat de mii de rockeri la Artmania Festival 2011

Artmania inaugurează anul acesta o nouă scenă,într-o bază militară dezafectată de la marginea Sibiului

Față de anii precedenți, convenția internațională se va desfășura la Cercul Militar din Sibiu, într-un spațiu amenajat cu standuri suficiente pentru cei peste 50 de artiști invitați la această ediție. Nume sonore ale tatuajului la nivel mondial vin la Sibiu pentru această a treia ediție a Transilvania Tattoo Expo:

Robert Hernandez - personajul cu cea mai mare influență în lumea tatuajului modern. Promotor al unui stil unic, inspirat din școala spaniolă de artă.

Victor Portugal - a inventat un stil unic în arta tatuajului, stilul tri-dimensional, în care se găsesc elemente realistice, biomecanice sau tradiționale, toate executate într-o manieră 3D dusă la extrem.

Lior Cifer - lucrările sale sunt exponențiale pentru stilul Dark și reprezintă lumi de coșmar, cu personaje grotești, antrenate în acțiuni demne de cele mai bune filme de groază.

Benjamin Moss - se remarcă printr-o maniera realistă, impregnată cu detalii fotorealistice.

John Montgomery - unul dintre artiștii reprezentativi ai școlii americane contemporane. În lucrările sale se regăsesc influențe ale artei japoneze, dar și din arta indiană.
Iar aceștia sunt doar câțiva dintre artiștii veniți la Sibiu din toate colțurile lumii pentru cea de-a treia ediție a Transilvania Tattoo Expo.

15 lei biletul, 30 de lei abonamentul

Expo, în limita spațiului disponibil. Biletele de intrare costă pentru această ediție 15 lei pentru o zi și 30 lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival.

La sfârșitul fiecărei zile, organizatorii vor acorda premii celor mai buni artiști, premii împărțite pe mai multe categorii. Artiștii pot participa la concurs îndeplinind câteva condiții, ca tatuajul să fie terminat la momentul prezentării pe scenă, ca tatuatorul să sa fie înregistrat cu un stand la convenție și să fie prezent în timpul decernării premiilor.

La categoria „Best of Day” participă exclusiv tatuajele realizate în ziua respectivă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite