VIDEO – Tragedie la Ighişu Nou – trei copii au pierit într-un incendiu GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei micuţi, doi băieţi şi o fetiţă, erau acasă împreună cu o soră mai mare, care din fericire a scăpat cu ajutorul vecinilor. Bunica, cea care îi are în grijă, era plecată, iar uşa era închisă pe exterior.

CITIȚI ȘI:

Două case, mistuite de flăcări la Brateiu GALERIE FOTO

VIDEO Clubul Liquid şi restaurantul Dobrun, mistuite de flăcări GALERIE FOTO

Trei micuţi din localitatea sibiană Ighişu Nou au pierit în această seară, după ce casa în care se aflau a fost mistuită de un incendiu.

În casa respectivă locuiau cinci copii, toţi aflaţi în grija bunicii lor. Copiii sunt ai Mioarei şi Persidei Rădac, două surori din sat, despre care vecinii au numai cuvinte grele. Despre prima spun că este închisă, pentru că şi-ar fi neglijat copiii, iar cea de-a doua stă cu un bărbat la Sighişoara.

„Erau patru copii în casă, şi uşa închisă pe dinafară, ca să nu poată ieşi copiii. Toţi copiii sunt în grija bunicii, mama era închisă”, a povestit Codruţa Văcăruş, vecină a familiei.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Unul din fraţi era plecat în sat, cu bunica, atunci când a izbucnit incendiul. Un al doilea copil, o fetiţă de 12 ani, a fost scoasă din casă de săteni. Pentru ceilalţi trei micuţi însă, nimeni nu a mai putut face nimic.

„Ne-am deplasat cu două autospeciale cu apă şi spumă. Din păcate, când am ajuns la locul intervenţiei am constatat că sunt trei victime, trei copii de 1, 3, respectiv 4 ani. Cauza probabilă a incendiului a fost o acumulare de căldură neprotejată de materialele combustibile aflate în apropiere”, a spus plutonierul adjutant Mihai Răduţă, şeful gărzii de intervenţie.

Copii arsi Ighis

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite