Două case, mistuite de flăcări la Brateiu GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lovitură grea pentru două familii din localitatea sibiană Brateiu. Casele în care locuiesc au fost mistuite de flăcări în această noapte, oamenii rămânând fără un acoperiş deasupra capului în prag de sărbători.

CITIȚI ȘI:

VIDEO Clubul Liquid şi restaurantul Dobrun, mistuite de flăcări GALERIE FOTO

Flăcările au izbucnit într-una din cele două case şi s-au extins rapid, cuprinzând-o şi pe cea de-a doua, precum şi o anexă în care erau depozitate lemnele oamenilor pentru iarnă Mai bine de o oră s-au luptat pompierii de la Detaşamentul Mediaş să stingă incendiul de la Brateiu. „Cauza probabilă care a declanşat incendiul este o sobă de încălzire”, a spus Ioan Denghel, de la Detaşamentul de Pompieri Mediaş.

Într-una din case locuia o familie cu doi copii, unul de 6 ani şi unul de 16 ani, iar în cealaltă, doi bătrâni şi fiul lor, bărbatul paralizat iar soţia lui, de asemenea cu probleme de sănătate.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

„Eu am auzit numai, şi când am ieşit afară erau flăcări mari, am ieşit cu apă şi am dat în partea asta, unde sunt eu vecin, să nu se extindă şi la mine. M-am speriat, că am copil mic de 1 an şi încă o fetiţă de 2 ani şi jumătate, i-am luat şi i-a, scos afară”, a povestit Gheorghe Costea, vecin al celor două familii.

Oamenii au rămas acum fără un acoperiş deasupra capului, cu câteva zile înainte de Crăciun. Vecinii spun că îi vor ajuta cum vor putea, să-şi reconstruiască locuinţele.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite