Trafic auto şi trasee Tursib modificate de centura ocolitoare a Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traseele a nouă autobuze ale Tursibului vor fi modificate din cauza centurii ocolitoare
Traseele a nouă autobuze ale Tursibului vor fi modificate din cauza centurii ocolitoare

Transformarea actualului drum DJ 106 B, din drum judeţean în parte componentă a centurii ocolitoare face ca accesul şi ieşirea de la mai multe obiective ale zonei industriale vest, să fie practic imposibil.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU CENTURA OCOLITOARE A SIBIULUI!

CITIŢI ŞI:

Culmea nesimţirii: urineză în Piaţa Mare, de faţă cu Poliţia comunitară, şi apoi se ia de trecători! (FOTO)

Încep iar spargerile pentru lucrări la reţeaua de gaz în Sibiu

Funcţionarea în regim de autostradă a drumului ce va scoate traficul greu şi cel de tranzit din oraş, a complicat lucrurile, în sensul că municipalitatea a trebuit să amenajeze de urgenţă două drumuri secundare. Odată cu finalizarea acestor artere, sensurile de circulaţie în această zonă vor fi modificate radical. Astfel, pe strada Lyon, prelungită prin drumul secundar 5, se va circula în ambele sensuri.

„Pe strada Barcelona, prelungită recent cu drumul secundar 7 care face legătura cu centura ocolitoare, circulaţia se va desfăşura în sens unic, dinspre strada Salzburg înspre strada Europa Unită”, a explicat primarul Klaus Iohannis. Traseele autobuzelor 111, 113, 114 şi 115 au fost modificate începând de zilele trecute, iar din 29 noiembrie autobuzele de pe traseele 112, 116, 117 şi 118 circulă modificat.

Se desfiinţează staţiile “Comat”, de lângă Bricomat şi “SNR Rulmenţi 1, “Kuhnke 1”, “Kuhnke 2” şi “Marquardt” de pe Europa Unită şi se vor înfiinţa staţiile “Aeronamic”, pe strada Lyon, şi “Atlanta”.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite