Culmea nesimţirii la Sibiu: urineză în Piaţa Mare, de faţă cu Poliţia comunitară, şi apoi se ia de trecători! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul comunitar s-a făcut că plouă şi l-a lăsat în pace pe nesimţitul recalcitrant
Poliţistul comunitar s-a făcut că plouă şi l-a lăsat în pace pe nesimţitul recalcitrant

Un bărbat ameţit de alcool a urinat  în centrul Sibiului, în cel mai agomerat loc din oraş. S-a uitat cu nonşalanţă la poliţistul comunitar aflat la doi paşi de el şi a plecat mai departe, nervos pe cetăţenii care se uitau la el stupefiaţi.

CITEŞTE ŞI:

Selecţie prin test grilă pentru disponibilizări la Poliţia Comunitară

Peste 2500 de amenzi în valoare de 260.000 de lei date de Poliţia Comunitară Sibiu

Rămâne Sibiul fără poliţişti comunitari pe străzi?

Scena s-a petrecut acum două zile în Piaţa Mare a Sibiului, cel mai cunoscut loc din oraş şi principala atracţie turistică a oraşului. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, s-a oprit brusc din mers şi de faţă cu toată lumea a început să urineze. Martorii spun că era beat şi că se clătina serios. Evenimentul s-a petrecut în jurul prânzului, când în Piaţa Mare se aflau sute de oameni.



"Nu mi-a venit să cred când l-am văzut! Iniţial am crezut că este bolnav sau că are ceva probleme de sănătate, nu se poate ţine, dar când m-am apopiat am văzut că era pur şi simplu mort de beat! Super tare, asta ne e Capitala Culturala şi mai nou, Capitala Bunelor Maniere!", spune Flavius Vidrighin, martor la eveniment.

Nesimţitul a mai făcut şi scandal că este fotografiat după ce a urinat în Piaţa Mare
Nesimţitul care urinează în Piaţa Mare

Indignat, Flavius a pus mâna pe aparatul foto şi l-a fotografiat pe nesimţit. În timp ce-l fotografia a observat că în fundal există şi un poliţist comunitar care vede scena.



"Am crezut că va veni poliţistul să-l amendeze, doar se îndrepta spre noi. Eu m-am îndepărat că beţivul a venit la la mine să mă înjure că de ce fac poze, ce am cu el, era nervos dar abia putea să vorbească. Când am scăpat de beţiv am văzut că poliţistul nu mai era în Piaţa Mare. A plecat pur şi simplu", mai povesteşte Flavius.

Nesimţitul a scăpat fără amendă
Nesimţitul care urinează în Piaţa Mare


În primul trimestru al acestui an Poliţia comunitară Sibiu a aplicat în primele trei luni ale acestui an 19 amenzi pentru satisfacerea nevoilor personale în spaţii publice, cumulând un total de peste 3.000 de lei. În aceaşi perioadă a anului trecut şi pentru aceleaşi nesimţiri poliţiştii comunitari au aplicat 31 de amenzi, în valoare de peste 8.400 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite