Toamna lucrărilor şi modificărilor în trafic. Vezi unde se lucrează în oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea efectuează lucrări importante mai ales în zona Turnişor şi spre cartierul Ţiglari. Administraţia locală vrea ca până la căderea primei zăpezi majoritarea străzilor aflate în lucru să aibă cel puţin un strat de binder.

CITIȚI ȘI:

Reparaţii de 1,1 milioane lei pe Bulevardul Corneliu Coposu. S-a pus asfalt nou

Noul sens giratoriu de pe strada Rahovei finlizat de Primărie. Vezi cum a ieșit!

VIDEO Consiliul Judeţean Sibiu a inaugurat sala de conferinţe de 8 milioane de lei GALERIE FOTO

Şoferii sibieni vor trebui să ţină cont în următoarele luni de mai multe modificări şi proiecte de lucrări ce vor afecta traficul în oraş. Una din cele mai importante noutăţi de toamnă o reprezintă demararea lucrărilor pe Calea Turnişorului. Această arteră intră în refacere din aceste zile, iar traficul va fi închis pe trosonul dintre strada Frigoriferului şi calea ferată pe o perioadă de două luni. Modificarea va afecta cu siguranţă activitatea agenţilor economici din zonă, ştiut fiind faptul că acolo sun concentrate mai multe depozite en-gross şi distribuitori importanţi din oraş.

„Am rugat constructorul să intervină pe această stradă în vederea refacerii carosabilului. Am aşteptat o perioadă lungă să intervină şi gazul, dar având în vedere că aceste lucrări întârzie, am decis să se refacă totuşi carosabilul pentru a nu prelungi atât de mult discomfortul în trafic, aceasta fiind o stradă destul de tranzitată.” a declarat primarul Klaus Iohannis. Astfel pentru o perioadă de 60 de zile Comtram va efectua săpătura generală pe tronsonul dintre Frigoriferului şi calea ferată, iar pe tronsonul dintre strada Frigoriferului şi strada Alba Iulia se vor efectua lucrări la reţeaua de apă şi canalizare.

Două giratorii noi
Până la jumătatea lunii octombrie circulaţia în intersecţia Alba Iulia cu strada Europa Unită se va face printr-un sens giratoriu aflat în plin proces de amenajare, iar pe Rahovei, la intersecţia cu Mihai Viteazu în această toamnă va fi gata de asemenea un sens giratoriu.

Apoi începând din 22 septembrie pe W.A. Mozart au început lucrările care presupun reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare pluvială. Pe perioada executării lucrărilor la reţele traficul pe stradă nu va fi închis, ci doar când se va începe săpătura generală. Lucrări se vor face şi pe J.S. Bach, dar şi pe strada Ţiglari către intersecţia cu strada Constructorilor şi Orhideelor.

Pe strada Viitorului se lucrează deja pe primul tronson situat între Moara de Scoarţă, iar pe cel de-al doilea tronson, între strada Smighelschi şi intrarea în Reşita I, se va lucra aşternerea stratului de balast. În fine tot aici pe cel de-al treilea tronson, până la Calea Guşteriţei se vor demara lucrări de săpătură generală, strada urmând să fie astfel închisă în totalitate.

27 milioane de lei a alocat primăria Sibiu de la bugetul local pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite