VIDEO Consiliul Judeţean Sibiu a inaugurat sala de conferinţe de 8 milioane de lei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni au făcut joi prima şedinţă oficială în sala în care s-au investit 7,9 milioane lei şi a cărei amenajare a durat mai mult de doi ani. Un consilier judeţean a făcut scandal pentru că a primit un loc în marginea sălii, iar acesta a protestat stând în altă parte.

CITIŢI ŞI:

Profesorii de la Liceul de Artă îşi vor primi salariile restante

Inditex deschide în Sibiu cel de-al treilea magazin ZARA stradal din ţară

Consilierii judeţeni din Sibiu se pot lăuda că au cea mai modernă sală de conferinţe care există în Sibiu şi probabil în zona Ardealului.

Inaugurarea locaţiei a avut loc în prezenţa prefectului, a primarului Iohannis şi a reprezentanţilor mai multor instituţii publice din Sibiu. Festivitatea nu a fost totuşi lipsită de incidente. Consilierul PSD, Miron Neagu Bălaşa a făcut scandal pentru că nu ar fi primit un loc mai de seamă în sală.

„Dumneavoastră aţi decis să mă expediaţi din Consiliu, dar nu puteţi face acest lucru. De ce colegii din alt partid au primit locuri în faţă?” a răbufint acesta din fundalul sălii.

Consiliul Judean Sibiu are sală de conferinţe de 5 stele

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Noua sală de conferinţe a CJ-ului trebuia să fie gata în 18 luni, dar din diferite motive termenul a tot fost prelungit până în actuala lună. Investiţiile sunt destul de semnificative. CJ-ul a cumărat un sistem de sunet şi traducere ultraperformant, care costă peste 400.000 de lei, precum şi un lift de 100.000 de lei şi mobilier de 306.000 lei. Sala de conferinţe are  114 locuri dispuse sub formă de amfiteatru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite