Temutul clan sibian Lenis, în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Magistraţii Curţii de Apel Alba au admis recursul formulat de apărătorii a 13 membrii a unui temut clan sibian, ce fuseseră în arest preventiv pentru infracţiuni de şantaj, talhărie, ameninţări, loviri, solicitare de taxa de protecţie sau tentative de omor.


Citiţi şi:

Clanul Lenis în boxa acuzațiilor la Sibiu

Cei 13 inculpaţi au fost eliberaţi seara trecută, susţin oficiali din cadrul Curţii de Apel Alba. „Curtea de Apel Alba a admis recursul depus împotriva deciziei Tribunalului Alba şi a înlocuit măsura arestării preventive a celor 13 inculpaţi cu cea de a nu părăsi ţara. Decizia este una definitivă”, susţine Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba.

Chiar dacă sunt liberi, cei 13 au primit şi o serie de obligaţii de îndeplinit, astfel că, dacă vreuna dintre acestea va fi încălcată, aceştia riscă să ajungă, înapoi după gratii.

Cei 13 urmează a fi cercetaţi în stare de libertate  pentru toate faptele pentru care sunt acuzaţi. Aceştia au fost „săltaţi“ la finele anului trecut de către lucrătorii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Sibiu.

Un întreg arsenal de săbii, bâte şi bastoane au fost găsite atunci, în urma descinderilor, asupra membrilor grupării.

Despre aceştia s-a spus atunci că ar fi avut legături cu Clanul Tâmplaru, recunoscut pentru faptele cu violenţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite