Teatrul „Radu Stanca” revine cu trei premiere de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o vară încărcată, Teatrul Naţional „Radu Stanca” începe noua stagiune vineri cu o premieră.

CITIŢI ŞI:

Tineri actori sibieni pe scena Galelor Hop de la Mangalia

O sibiancă a donat picturile şi obiectele de artă ale familiei Muzeului din Prahova

Teatrul Radu Stanca duce şase elevi în Germania


Actorii Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu revin pe scenă începând cu data de 10 septembrie pentru deschiderea stagiunii 2010 - 2011. Noul program al teatrului aduce în faţa publicului spectacole noi, dar şi producţii mult îndrăgite din sezonul trecut, încearcând să surprindă diversitatea tendinţelor din artele spectacolelor, pornind de la tradiţie, cuvânt şi imagine, şi ajungând la spectacole muzicale, de instalaţii, new media și teatru-dans. „Pentru noi fiecare spectator este un invitat de excepţie, iar asta ne face responsabili pentru menţinerea unei oferte culturale la cel mai înalt standard” a declarat Constantin Chiriac, directorul teatrului. 

Opinia publică
Stagiunea 2010 - 2011 va fi deschisă oficial vineri, de la ora 19:00 cu avanpremiera spectacolului Opinia Publică în regia lui Christian Theodor Popescu. Spectacolul este o adaptare după textul omonim scris de Aurel Baranga în perioada comunistă şi prezintă o incursiune aproape antropologică prin care se reconstruieşte cu mult umor şi cu seninătate contextul social, istoric, politic şi uman al acelor vremuri.

Seria avanpremierelor din acest început de stagiune continuă joi, 23 septembrie, ora 19:00 cu spectacolul Felii după un text de Lia Bugnar interpretat de Ofelia Popii şi vineri, 24 septembrie, ora 19:00 cu spectacolul Don Juan se întoarce din război în regia Ancăi Bradu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite