Ţeapa anului: un medieşean a dat 1.000 de euro pe un săpun de faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul orelor 17.45, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată de către C. Ana, domiciliată în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, despre faptul că în jurul orei 15.00, vecinii săi, familia Z., au fost înşelaţi cu suma de 4.600 lei, de către persoane necunoscute.

CITEŞTE ŞI:

Hoţ de doar 18 ani, prins în Sibiu

Descinderi în locuinţele unor spărgători de garaje din Mediaş

Hoţi cu grilajul în bagaj prin faţa sediului Jandarmeriei Mediaş

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Mediaş, care în urma efectuării cercetării a constatat următoarele:

În data de 14.09.2010, în jurul orelor 13.00, victima, Z. David, în timp ce se îndrepta spre casă, a fost oprit de o maşină în care se aflau trei persoane, şoferul maşinii rugându-l să îl ajute cu nişte bani româneşti, pentru că el nu are decât valută. Bărbatul i-a explicat că are nevoie de aceşti bani pentru a-şi ajuta un prieten aflat în Spital.


Z. David a fost de acord şi i-a condus în apartamentul său unde au intrat o femeie şi un bărbat care i-au arătat suma de 10.000 euro, sumă care se afla într-o borsetă de culoare neagră şi au cerut în schimbul lor suma de 2.000 lei.

Văzând acest lucru Z. David a adus din altă cameră suma de 4.600 lei, văzând suma bărbatul ia- propus victimei să-i lase întreaga sumă de 4.600 lei în contul celor 10.000 euro din borsetă, urmând să se revanşeze când va reveni după valută.


 În timpul tranzacţiei femeia a înmânat soţiei lui Z. David o cutie din carton în care se aflau două ceasuri de mână, ca recompensă pentru amabilitatea lor.

După plecarea acestora victima, Z. a deschis borsetă şi a constatat că în borsetă se află un săpun de faţă.

"Z. David nu putut oferi multe informaţii cu privire la aceste persoane sau vehiculul cu care se deplasau, decât că bărbatul vorbea foarte greu româneşte, iar femeia nu vorbea deloc româneşte", spun poliţiştii sibieni.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite