Descinderi în locuinţele unor spărgători de garaje din Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii care au spart săptămâna trecută un garaj prin folosirea de chei potrivite şi au sustras bunuri în valoare de aproximativ 15.000 lei, au fost prinşi ieri de poliţiştii medieşeni.

CITIŢI ŞI:

Hoţi cu grilajul în bagaj prin faţa sediului Jandarmeriei Mediaş

Sute de metri de cablu telefonic „smangliţi” la Mediaş şi Dumbrăveni

O sibiancă a fost jefuită şi mutilată pentru 200 de euro

Poliţiştii sibieni au efectuat ieri două descinderi domiciliare în municipiul Mediaş şi localitatea Valea Lungă - Dîrlos, judeţul Sibiu, la domiciliile suspectilor  B. Bogdan Nicolae, în vârstă de 22 ani, N. Cosmin Titus, în vârstă de 24 ani şi V. Alexandru Daniel, în vârstă de 20 ani, toţi trei fără ocupaţie şi fără antecedente penale. „Ca urmare a descinderilor efectuate, la domiciliile celor trei suspecţi au fost găsite, în proporţie de 99 la sută, bunurile sustrase din garajul părţii vătămate V. Dinache, bunuri în valoare de aproximativ 9.000 lei, care au fost ridicate şi predate părţii vătămate. În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că cei trei autori au pătruns în garajul lui V. Dinache prin folosirea cheilor originale, pierdute de fiul acestuia din urmă”, a explicat Adela Negoi, de la IPJ Sibiu

Reţinuţi în arestul IPJ Sibiu

Învinuiţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al  I.P.J.Sibiu, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Pentru documentarea întregii activităţi  infracţionale, cercetarile în acest caz continuă.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite