Târgul de produse tradiţionale în Piaţa Huet continuă și pe timpul iernii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Sibienii care trec prin Piaţa Huet în fiecare vineri pot să se delecteze cu deja bine cunoscutele produse tradiţionale comercializate direct de producătorii locali.

CITIŢI ŞI:

Medicul Nicolae Grigore colecţionează pietre extrase din rinichii pacienţilor

Invitaţie pentru lansarea volumului "Mijloace de transport populare din România"

Festivalul de Film Francez poposeşte în această săptămână la Sibiu

Unsprezece comercianţi de produse bio participă la acest târg cu brânzeturi, produse din carne, produse apicole sau de panificaţie din producţia proprie.
Târgul bio organizat de Biserica Evanghelică în colaborare cu SC Pieţe SA funcţionează din luna iunie şi va continua să funcţioneze pe toată perioada de iarnă. Astfel societatea municipalităţii va continua să pună la dispoziţia comercianţilor rulotele, vitrinele pentru expunerea produselor precum şi o persoană responsabilă pentru organizarea târgului.

„În cele cinci luni de când funcţionează acest târg sibienii s-au arătat încântaţi de această iniţiativă şi au apreciat produsele tradiţionale comercializate chiar în centrul oraşului. De aceea am hotărât să sprijinim în continuare producătorii tradiţionali şi să prelungim perioada de funcţionare a târgului şi pe perioada iernii” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Târgul va fi deschis în fiecare vineri, de la ora 9 şi până la ora 20.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite