Târgul de Crăciun inventează “Făbricuța de Cadouri” pentru cei mici și cei și mai mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de Crăciun s-a bucurat de succes în ultimii ani
Târgul de Crăciun s-a bucurat de succes în ultimii ani

Făbricuța de Cadouri va funcționa pe toată perioada Târgului de Crăciun din Sibiu, într-un spațiu special amenajat. Copiii vor putea să își facă singuri cadourile de Crăciun, în cadrul unor ateliere tematice precum brutărie, tehnica șervețelului și decorat de turtă dulce.

CITIŢI ŞI:

Torturile cu păpuși Barbie, ultimul trend dulce la Sibiu GALERIE FOTO

Igluuri şi Hotel de Gheaţă de Crăciun la Bâlea Lac. Locaţiile sunt disponibile şi de Revelion

Pentru cea de-a cincea ediție a Târgului de Crăciun, organizatorii au pregătit o  mare surpriză celor mici. Făbricuța de Cadouri este atelierul unde Moș Crăciun și spiridușii săi pregătesc cadourile ce se vor aduna sub brad în Ajunul de Crăciun.

„Crăciunul este sărbătoarea cea mai dragă celor mici. E clipa pe care o așteaptă un an întreg iar Făbricuța de Cadouri este un concept dedicat exclusiv celor mici, unde ei vor putea să se simtă, pentru câteva minute, spiriduși în marea Fabrică de Cadouri a Moșului, participând la diferite ateliere tematice”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Micul Brutar „Panalim”
Între 26 noiembrie și 4 decembrie, cei mici vor modela aluatul, vor învăţa secretele maeştrilor brutari, se vor distra, vor coace – totul în condiţii de maximă igienă, cu mini-echipamente de “brutărei veseli” special create şi personalizate pentru ei, iar la final vor pleca acasă cu produsele pregatite şi mai ales cu diploma de “Micul Brutar Panalim”! „Părinții vor fi și ei extrem de mulțumiți să descopere că odată cu diploma, cei mici au primit în dar și învățăminte prețioase despre frumoasa muncă ce se ascunde în spatele fiecărei felii de cozonac și pâine, despre cât de important este să mănânce sănătos, despre poveștile boabelor de grâu și făinii”, spune Silvia Calotă, din partea Panalim.

Micul Artist
Între 5 și 11 decembrie, copiii pot da frâu liber imaginației la Făbricuța de Cadouri pentru că vine rândul ramelor de fotografii confecționate manual prin tehnica șervețelului. Copii vor putea transforma o ramă simplă într-un cadou minunat, folosindu-se de imaginația și mânuțele lor.

Căsuța de Turtă Dulce
Între 12 și 18 decembrie, Făbricuța de Cadouri se transformă în căsuța lui Hänsel și Gretel, pentru că este rândul atelierului de decorat turtă dulce.
De luni până joi, atelierele vor fi destinate strict grupurilor de copii programate, însoțite de educatori sau învățători.  Aceștia vor trebui să se înscrie telefonic la 0727332120 sau pe www.targuldecraciun.ro/copii.

Vineri, între orele 16-18, sâmbătă și duminică, între orele 14-18, Făbricuța de Cadouri este deschisă tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-9 ani. Intrarea la ateliere se face la oră fixă, iar durata unui atelier este de 40 de minute și se va face cu grupe de maxim 20 de copii.

Făbricuța de Cadouri se adresează doar copiilor cu vârsta între 5 și 9 ani. Participarea fiecărui copil la atelier costă 5 lei, prețul reprezentând costurile materialelor și al personalul implicat. Copiii vor lua acasă produsele realizate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite