Preotul crimnal din Mediaş va fi înhumat mâine la Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preotul unitarian din Mediaş, care sâmbătă seara şi-a ucis cei doi copii, iar apoi s-a sinucis, se trage dintr-o familie din Maiad, comuna Găleşti.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO DE LA LOCUL CRIMEI

CITEŞTE ŞI:

Vecinii spun că preotul care şi-a ucis copiii în biserică şi-a premeditat fapta

VIDEO - Preotul Unitarian din Mediaş le-a tăiat gâtul cu cuţitul copiilor săi de 5 şi 7 ani

Chiar dacă a plecat demult din satul natal, localnicii îşi aduc aminte de el şi sunt şocaţi de gestul său. „Am văzut la televizor ce a făcut şi nu-mi vine să cred! Îl cunoşteam bine, îmi era verişor de-al doilea. Mi-a fost şi cavaler de onoare la nuntă", îşi aminteşte Kovacs Andrei, localnic din Maiad.

image

Preotul Cseh Denes, de 35 de ani, le-a tăiat gâtul celor doi băieţi ai săi, de 5, respectiv 7 ani, chiar în biserica unde era paroh. Apoi s-a aruncat în faţa unui tren şi a fost găsit mai târziu de criminaliştii care anchetau deja moartea fiilor săi. Anchetatorii bănuiesc că fapta a fost premeditată, pentru că bărbatul luase de acasă cuţitul cu care şi-a înjunghiat copiii. Mezinul a fost găsit de îngrijitorul bisericii în biroul preotului, iar cadavrul băiatului cel mare a fost descoperit pe scări. 

image

Bolnav psihic                                                                             

Cseh Denes suferea de tulburări psihice şi fusese chiar internat la o clinică din Târgu-Mureş. „A fost internat o săptămână la Clinica de Psihiatrie II şi s-a externat la cerere, în data de 22 iunie. Venise de bunăvoie, pentru o problemă afectivă. A fost tratat conform diagnosticului, nu se putea prevedea o schimbare a atitudinii faţă de viaţă a pacientului şi nici tendinţele lui criminale sau de suicid", a explicat Konrad Judith, managerul Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

image

După tragedia de sâmbătă seara, soţia preotului, bolnavă de cancer în fază terminală, s-a retras acasă, în judeţul Mureş. Tot aici vor fi înmormântaţi, mâine, atât părintele, cât şi cei doi fii ai săi.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite