Târg de produse tradiţionale şi ecologice, la Muzeul Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pâine pe vatră, brânzeturi, preparate din carne, prăjituri şi cozonaci delicioşi vor fi pusen la dispoziţia vizitatorilor. Evenimentul va avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică, 19 şi 20 martie 2011, orele 10.00 şi 16.00. 

CITIŢI ŞI

1000 de joburi vor fi puse la bătaie,la Târgul de Cariere

Un ou gigant,vedeta Târgului de Paşti de la Sibiu

Bucate alese, făcute după reţete transmise din generaţie în generaţie, bucate tradiţionale, în totalitate natural vor fi aduse de către producători din judeţele Sibiu, Alba şi Mureş, care se vor întrece în a prezenta cele mai bune şi gustoase oferte.

Veţi putea degusta şi cumpăra delicioase prăjituri de casă, prăjituri săseşti, pâine coaptă pe vatră, cozonaci, brânză telemea de Mărginimea Sibiului, brânză de burduf, unt, caş de vacă sau de oaie, preparate din carne, condimente, ceaiuri, dulceţuri şi altele“, spune Mihaela Gherghel, muzeograf la „Astra“.

Alături de bucate delicioase pentru acasă, gurmanzii vor putea degusta, începând cu ora 12.00, şi mâncăruri savuroase preparate la ceaun.

„Acest târg de bucate vizează promovarea fermierilor şi producătorilor de specialităţi tradiţionale de calitate, dar şi prezentarea produselor atestate tradiţional de  către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale“, completează Mihaela Gherghel.

Orgnaizatorii şi-au propus ca evenimentul să fie urmat de câte o ediţie lunară, în perioada aprilie-octombrie. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite