Un ou gigant va fi vedeta Târgului de Paşti, de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a Târgului de Paşti, desfăşurată anul trecut în perioada 26 martie - 6 aprilie, s-a bucurat de un real succes. Primele flori de primăvară, dulciuri, ouă colorate şi cadouri îi vor aştepta pe sibieni în Piaţa Mare, în perioada 14-24 aprilie 2011, zilnic între orele 10.00 şi 19.00.

CITIŢI ŞI

Târg de carte,la Facultatea de Litere şi Arte,din Sibiu

Obişnuiţi deja cu Târgul de Crăciun ajuns la cea de a patra ediţie, sibienii s-au arătat receptivi şi faţă de un târg dedicat sărbătorii pascale, ceea ce i-a încurajat pe organizatori să continue cu o a doua ediţie.

Dorind să creeze o tradiţie, precum cea a Târgului de Căciun, Târgul de Paşti 2011 se mută în Piaţa Mare şi oferă vizitatorilor o gamă mai largă şi mai variată de produse. Dacă anul trecut pe strada Nicolae Bălcescu au fost amenajate doar 10 standuri, anul acesta numărul lor se va dubla. De asemenea, comercianţii vor fi atent selecţionaţi de organizatori, la fel ca şi anul trecut, astfel încât târgul să ofere vizitatorilor doar produse de calitate. Beneficiind de un spaţiu mai generos, organizatorii au pregătit şi câteva atracţii inedite: oul uriaş de Paşti, mica Grădină zoologică şi Terasa primăverii unde se pot servi în aer liber băuturi calde şi răcoritoare alături de produse proaspete de patiserie.

Oul gigant şi Mica Grădină zoologică
Ca semn distinctiv, Târgul de Paşti va avea un ou de Paşti gigant. Acesta va fi decorat de primăvară, cu flori şi ouă colorate.Special pentru cei mici, va fi organizată o mică grădină zoologică ce va găzdui miei şi iepuraşi într-un spaţiu amenajat cu iarbă naturală.

Cadouri originale
Sibienii vor putea alege dintr-o gamă variată de produse, cadouri realizate manual, produse bio din împrejurimile Sibiului, dulciuri, produse de artizanat, flori şi aranjamente florale şi multe alte produse atent selecţionate.

Târgul de Paşti, pe internet
Toţi cei interesaţi pot găsi în curând informaţii privitoare la Târgul de Paşti şi pe internet. Site-ul oficial al evenimentului va fi lansat în foarte scurt timp şi va include informaţii referitoare la locaţie, perioada şi orele de desfăşurare ale târgului, dar şi o listă cu produsele fiecărui stand. Toate aceste pe www.targuldepasti.ro. După ce va avea loc deschiderea oficială a târgului, site-ul va fi actualizat cu fotografii ale standurilor şi ale târgului în general şi cu filmuleţe de la faţa locului.

Se mai fac înscrieri
Comercianţii care doresc să se înscrie la Târgul de Paşti din Sibiu o pot face apelând numărul de telefon: 0748776147 sau prin e-mail la adresa: inscrieri@targuldepasti.ro. Taxa de participare este de 1.000 lei, iar numărul de standuri disponibil este de 20. Târgul de Paşti din Sibiu este organizat de Fundaţia AU-RO Austria pro România, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul este realizat de The Little Giant - Event Management.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite