Tânărul găsit mort la marginea localităţii Brateiu a murit îngheţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legiştii medieşeni au terminat necropsia cadavrului găsit de un localnic pe câmp. Corpul neînsufleţit era îngheţat şi cu faţa mâncată de păsări.

CITIŢI ŞI:

Cadavru mâncat de păsări, descoperit la Brateiu

Conform medicului legist Ioan Doican de la Serviciul de Medicină Legală Mediaş, decesul tânărului a survenit din cauza frigului. „Cadavrul prezenta un hematom la nivelul antebraţului drept şi mai multe vânătăi, dar nu acestea i-au cauzat moartea. Faţa era complet mâncată, probabil de păsări, de ciori, pentru că nu avea decât partea osoasă a craniului, iar din ce am observat se pare că decesul a survenit în urma cu apoximativ şase zile, în urma expunerii la frig“, spune legistul.

Tot acesta susţine că tânărul are aproximativ 15 ani. Trupul lui a fpst găsit pe un câmpdin apropierea localităţii Brateiu, anunţul înfricoşător venind din partea unui localnic care, mergând prin zonă a zărit cadavrul. A pus mâna pe telefon şi a anunţat imediat poliţia. Aşa se face că o echipă a plecat imediat la locul cu pricina. „Cadavrul este de sex masculin, înălţime de 1,60 m, păr negru, ten măsliniu, constituţie slabă“, spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul era îmbrăcat cu o bluză de culoare albastră, tricou albastru , pantalon trening gri închis cu dungi albe şi încălţat cu bocanci din piele de culoare maro. Anchetatorii încearcă să afle ce tineri au fost daţi dispăruţi în ultima vreme, pentru a vedea dacă trupul aparţine vreunuia dintre ei şi apoi vor încerca să afle cum s-a produs totul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite