Cadavru mâncat de păsări, descoperit la Brateiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îngheţat şi cu faţa mâncată de păsări! Aşa a fost găsit trupul unui tânăr, despre care oamenii legii cred că ar aparţine unui băiat de 17-20 de ani, pe un câmp din localitatea sibiană Brateiu.

Anunţul înfricoşător a venit din partea unui localnic care, mergând înrin zonă a zărit cadavrul. A pus mâna pe telefon şi a anunţat imediat poliţia. Aşa se face că o echipă a plecat imediat la locul cu pricina. „Cadavrul este de sex masculin, vârsta de aproximativ 17-20 ani, înaltime de 1,60 m, păr negru, ten măsliniu, constituţie slabă. La examinarea sumară a cadavrului la faţa locului s-a constatat că acesta este îngheţat, iar în zona feţei prezintă lipsă tegument şi muşchi în proporţie de 90%, pe corp nefiind observate urme de violenţă“, spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul era îmbrăcat cu o bluză de culoare albastră, tricou albastru , pantalon trening gri închis cu dungi albe şi încălţat cu bocanci din piele de culoare maro. Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Mediaş în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului.
Acum legiştii încearcă să afle exact ce i-a cauzat tânărului moartea, iar anchetatorii aşteaptă şi ei rezultatul necropsiei. Până atunci încearcă să afle ce tineri, de 17-20 de ani, au fost daţi dispăruţi,  în ultima vreme, pentru a vedea dacă trupul aparţine vreunuia dintre ei şi apoi vor încerca să afle cum s-a produs totul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite