TIR-urile circulă prin centru Sibiului începând de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Străzile din centrul oraşului vor fi foarte aglomerate.
Străzile din centrul oraşului vor fi foarte aglomerate.

Devierea traficului greu de pe DN1 are loc datorită unor lucrări importante pe o parte din străzile folosite ca centură ocolitoare.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Primăria Sibiu a contractat un împrumut de 11,5 milioane euro de la BERD

Trafic restricţionat pe 8 străzi din Sibiu

Weekendul acesta traficul în zona centrală a municipiului Sibiu va fi cu siguranţă mai aglomerat decât niciodată. Asta pentru că de azi, începând cu ora 18.00, traficul de tranzit,  inclusiv traficul greu, va fi deviat pe DN1, în municipiul Sibiu pe ruta Bulevardul Vasile Milea, Piaţa Unirii, strada Andrei Şaguna, Şoseaua Alba Iulia şi ieşire spre Sebeş către Aeroport.

Devierea va fi în vigoare până duminică, la ora 6.00 dimineaţa. Municipalitatea spune că a fost nevoită să apeleze la această măsură, datorită faptului că în aceste zile se execută mai multe lucrări de reabilitare a drumului în zona Târgul Fânului. „Societatea Drumuri şi Prestări în Construcţii lucrează în această locaţie pentru reconfigurarea şi reabilitarea străzii. Dacă pentru restul lucrărilor nu a fost necesară închiderea şi devierea traficului, pentru amenajarea primei benzi de pe partea cu fabrica Libertatea, în acest caz a luat această măsură pentru siguranţa traficului şi executarea lucrărilor în bune condiţii”, a explicat primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Mâine traficul de pe strada Nicolaus Olahus va fi temporar şi el temporar afectat. Municipalitatea a eliberat un aviz pentru efectuarea unor branşamente ale reţelei de gaz. „Branşamentele presupun însă traversarea străzii amintite, o bandă de trafic urmând să fie afectată sâmbătă”, a mai explicat Iohannis.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite