Sute de metri de cablu telefonic „smangliţi” la Mediaş şi Dumbrăveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au furat joi cablul de pe stâlpi între Mediaş i Ighişul Nou precum şi între Dumbrăveni şi Ernea.

CITIŢI ŞI:

Bătuţi şi lăsaţi fără agoniseala de-o viaţă

O sibiancă a fost jefuită şi mutilată pentru 200 de euro

Un sibian a ajuns după gratii pentru tentativă de omor

În cursul zilei de joi., în partea de nord a judeţului Sibiu, persoane necunoscute au sustras 370 m cablu de reţea telefonică.Primul astfel de furt a fost sesizat telefonic Poliţiei Municipiului Mediaş, joidimineaţă, în jurul orei 9.00, de către R. Cosmin, tehnician în cadrul unei societăţi de telefonie. Acesta a sesizat faptul că persoane necunoscute au sustras 270 m cablu telefonic, cablu aflat între municipiul Mediaş şi localitatea Ighişul Nou. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş, care în urma activităţilor specifice desfăşurate, a stabilit că autori necunoscuţi, în noaptea de 21/22 iulie a.c., au secţionat şi apoi au sustras 270 m cablu telefonic cu diametrul de 2 cm, cablu care era suspendat pe 6 stâlpi amplasaţi pe drumul dintre cele două localităţi” spune Adela Negoi, de la IPJ Sibiu. În vederea identificării autorilor, tragerii acestora la răspundere penală şi, totodată, în vederea recuperării prejudiciului cauzat, cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Mediaş. 

Furt şi la Dumbrăveni
Cel de-al doilea furt de acest gen a fost sesizat tot joi. De această dată, Poliţia Oraşului Dumbrăveni a fost sesizată de către B. Andrei, domiciliat în oraşul Dumbrăveni, judeţul Sibiu, angajat al societăţii de telefonie, despre faptul că, între oraşul Dumbrăveni şi localitatea Ernea, a fost secţionat şi sustras cablul reţelei telefonice. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma activităţilor specifice desfăşurate, a stabilit că autori necunoscuţi, între oraşul Dumbrăveni şi localitatea Ernea,  au tăiat cablul reţelei telefonice, cu diametrul de 2 cm,  pe o porţiune de 100 m.

„Din verificările efectuate s-a stabilit, de asemenea, faptul că reţeaua s-a înterupt începând cu seara zilei de 21 iulie. Cercetarile  sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni”, a mai declarat Adela Negoi, de la IPJ Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite