Sute de locuri scoase la concurs la şcolile de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai multe locuri sunt la şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina.

CITIŢI ŞI:

Record de olimpici la Sibiu, după ani de secetă

Super-afacere în curtea şcolii

Tinerii care vor să-şi facă o carieră în poliţie au în acest an la dispoziţie peste 1.000 de locuri disponibile, în instituţiile de învăţământ de profil.
Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti scoate la concurs 200 de locuri la specializarea „ordine şi siguranţă publică” şi 50 de locuri la specializarea „drept”. La Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina cei interesaţi au la dispoziţie 650 de  locuri, iar la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca, 150 de locuri.
La Facultatea de Sisteme Electronice şi Informatice Militare din cadrul Academiei Tehnice Militare din Bucureşti candidaţii se vor bate pe cele 18 locuri scoase la concurs la specialitatea „Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională”. 
Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu are câte un loc Ştiinţe militare şi informaţii – specialitatea „Management economico-financiar” – Finanţe – Contabilitate şi Ştiinţe administrative – specialitatea „Administraţie publică” Intendenţă.
Şcoala Militară de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti scoate la concurs 4 locuri pentru subofiţeri şi tot atâtea pentru maiştrii militari auto.
Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu – Serviciul Resurse Umane situat în  municipiul  Sibiu, str. Revoluţiei nr. 4 – 6, în zilele de marţi şi joi, între orele 08,00 – 16,00.
Termenele limită de înscriere sunt 03.06.2011 pentru instituţiile de învăţământ universitar şi 01.07.2011 pentru şcolile postliceale.
Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Serviciul Resurse Umane, sau la numărul de telefon 0269/208311.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite