Succes de box-office la Filarmonica din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul programat în această seară de Filarmonica de Stat din Sibiu la Sala Thalia s-a bucurat de un mare succes în rândul melomanilor sibieni, biletele epuizându-se în câteva ore de la punerea în vânzare.

CITEŞTE ŞI:

Alexandru Tomescu readuce vioara Stradivarius la Sibiu

Concertul îl va avea la pupitrul dirijoral pe Shinya Ozaki din Japonia şi cuprinde în program secvenţe din coloanele sonore ale unor filme célèbre de la Hollywood, precum: „My Fair Lady”, „James Bond”, “Gone with the Wind”, „Piraţii din Caribe”,  “Star Wars”, „Titanic”, “Memoirs of  a Geisha” sau „Spiderman”.

Născut în Japonia, la Kagoshima în 1959, într-o familie de profesori de artă, Shinya Ozaki se numără printre puţinii artişti străini cărora li s-au decernat „Meritul cultural în grad de comandor” de către preşedintele României. 

„Selecţiuni din acest concert vor fi prezentate vineri, în data de 6 mai, pentru un număr de peste 600 de elevi sibieni în cadrul programului «Concerte educative»” a declarat Ioan Bojin, director general al Filarmonicii de Stat Sibiu.

Evenimentul deschide o serie de concerte speciale ce vor fi organizate de către instituţia sibiană şi care continuă săptămâna viitoare cu un nou concert.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite