Ştrandul de la cabana lui Nicu Ceauşescu are succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 3.000 de turişti s-au bălăcit în ştrandul deschis pe fostul domeniu al lui Nicu Ceauşescu de la Sălişte.

CITIŢI ŞI:

Ştrand la cabana lui Nicu Ceauşescu

Fostul bucătar al lui Nicuşor Ceauşescu: „Era un mare beţiv. Nu-i ajungea un kil de whisky pe zi!"

"Dacă ar fi trăit în zilele noastre, Nicuşor ar fi fost o beizadea de bani gata"


„La Marmeladă“, aşa cum este cunoscut domeniul  pe care Nicu Ceauşescu îşi petrecea mare parte din timpul liber înainte de 1989, cel de la Sălişte, şi-a deschis în urmă cu o lună porţile pentru turişti.

Zona turistică, cea care pe vremuri semăna mai mult cu o fortificaţie, nu pentru că ar fi avut pereţi de rezistenţă, ci pentru că era cu străşnicie păzită de apropiaţi ai fostul secretar al judeţului, Nicu Ceauşescu şi-a deschis porţile pentru turişti. A fost transformată în bază de agrement cu pensiune, formată din trei camere, fiecare cu baie, bucătărie şi living, cu piscină şi teren de tenis, astfel că, pentru 40 de lei pe noapte, oricine se poate caza aici, iar accesul la piscină costă 20 de lei. "De la inaugurarea fostei case de vacanţă a lui Nicolae Ceauşescu, am avut deja 2.500-3.000 de turişti la piscină, din care 20 s-au şi cazat. La acest obiectiv noi vom continua investiţiile", a spus primarul Teodor Banciu, din Sălişte.

image

Tarife mici
Cei care vor să înnopteze la domeniul ceauşist trebuie să plătească 40 de lei pe noapte, de persoană, iar dacă vin doar pentru o răcorire la piscină preţul este de 20 de lei pe zi. Amatorii de tenis pot juca pe terenul de aici contra 15 lei pe oră, iar fotbal, handbal dau volei, contra 70 de lei pe oră.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite