Strada Nouă şi strada Lungă intră în reabilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe această strada Nouă vor începe lucrările de reabilitare începând din data de 9 martie. Circulaţia va fi închisă, accesul riveranilor fiind permis cu restricţii şi în regim de şantier. Pe această stradă va fi înlocuit pavajul din piatră cubică şi trotuarele din asfalt.

CITIŢI ŞI:

Înghesuială mare la licitaţia autostrăzii Sibiu – Orăştie

Reparaţii de zeci de milioane de lei pe Transfăgărăşan

Deschiderea centurii ocolitoare reconfigurează traficul si semafoarele din Sibiu

DPC va începe pe strada Lungă reabilitarea stratului de asfalt, din giratoriul de la intersecţia cu strada Rusciorului până la strada Ţiglari. Lucrările continuă din această săptămână şi pe drumul secundar 7 din Zona Industrială Vest, pe tronsonul dintre strada Europa Unită şi sensul giratoriu de pe strada Turda. Tronsonul dintre strada Salzburg şi Europa Unită a fost finalizat anul trecut.

„Constructorul a reluat lucrările şi pe Calea Turnişorului. Se lucrează în prezent pe tronsonul dintre calea ferată şi strada Frigoriferului, nefiind necesară închiderea traficului, ci doar îngustarea temporară a uneia dintre benzi. În prezent se înlocuieşte conducta de apă” spune primarul Iohannis. Străzile Turnului şi Faurului fac obiectul a două dintre proiectele depuse de municipalitatea sibiană în cadrul PIDU.

Pentru ca aceste străzi să fie pregătite pentru lucrările de infrastructură rutieră prevăzute în proiectul amplu iniţiat de Primăria Sibiu, firmele posesoare de reţele au intrat deja la reabilitarea propriei infrastructuri.

Astfel, se lucrează în prezent la reţelele de fibră optică şi electricitate, iar societatea deţinătoare a reţelei de gaz a obţinut autorizaţia de construire.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite