Strada J.S. Bach intră în reparaţii pentru aproape două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din acest weekend, DPC a început lucrările pe strada J. S. Bach pentru a repara suprafaţa carosabilă afectată serios de lucrările la reţelele de utilităţi. De asemenea DPC a început lucrul la amenajarea noului sens giratoriu care va reglementa circulaţia în zona industrială vest.

CITIŢI ŞI:

Încep lucrările la un nou sens giratoriu în Zona Industrială Vest

Lucrările de pe stăzile Zaharia Boiu şi Rennes sunt aproape finalizate

Cinci străzi sparte de E.On Gaz în această săptămână la Sibiu

Strada va fi închisă traficului până la sfârşitul lunii octombrie, timp în care va fi reparat carosabilul şi trotuarele şi vor fi montate noi borduri.

Giratoriu nou

DPC a început lucrul la amenajarea noului sens giratoriu care va reglementa circulaţia în zona industrială vest, la intersecţia străzii Alba Iulia cu strada Europa Unită. Lucrările se vor desfăşura în perioada 8-17 septembrie, iar în aceste zile circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă pe această porţiune. De pe strada Europa Unită se va putea ieşi doar la dreapta datorită acestei limitări temporare.

Cei care doresc să ocolească zona o pot face pe drumul secundar nr. 1 (pe lângă Florian Rieger). Lărgirile drumului pe partea cu Aeroportul şi pe cea cu strada Europa Unită au fost deja executate, echipele DPC urmând să frezeze asfaltul şi să monteze bordurile pentru a delimita sensul giratoriu propriu-zis, cu un diametru de 12 metri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite