Lucrările de pe stăzile Zaharia Boiu şi Rennes sunt aproape finalizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tronsonul străzii Zaharia Boiu situat între străzile Justiţiei şi Rennes a fost finalizat odată cu turnarea ultimul strat de asfalt şi trasarea marcajelor. Urmează reabilitarea tronsonului dintre strada Rennes şi patinoar.

CITIŢI ŞI:

Cinci străzi sparte de E.On Gaz în această săptămână la Sibiu

Sens giratoriu nou la intersecţia Mihai Viteazu – Rahovei

Sibiul a primit 7 milioane de lei prin POR ca să modernizeze Piaţeta Târg Peştelui şi strada Turnului


Pe strada Rennes lucrările vor fi finalizate în aproximativ o săptămână pe tronsonul dintre strada Şcoala de Înot şi strada Zaharia Boiu. După finalizarea acestui tronson circulaţia va fi redeschisă pe această porţiune şi va începe reabilitarea tronsonului dintre strada Zaharia Boiu şi Bulevardul Victoriei.

Şi pe strada Gheorghe Lazăr lucrările sunt aproape de încheiere. Echipele de lucru au montat bordurile şi lucrează la aşternerea pavajului. Această porţiune a străzii va fi redeschisă săptămâna viitoare.

Pe strada Viitorului, pe porţiunea dintre Moara de Scoarţă şi Smighelschi partea carosabilă este la nivel de piatră spartă, iar bordurile au fost deja montate. Urmează aşternerea primului strat de asfalt. De la strada Smighelschi şi până la intrarea în Reşiţa I carosabilul este la nivel de balast şi se lucrează la borduri.

Pe ultimul tronson, din Reşiţa până în Calea Guşteriţei se lucrează la săpătura generală.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite