Spitalul Judeţean Sibiu are datorii de 5.000.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preluarea celui mai mare spital din judeţ, de către Consiliul Judeţean Sibiu, nu pare deloc să fie una de bun augur, cel puţin pentru insituţia care ae urma să administreze unitatea sanitară de aici încolo.

CITIŢI ŞI:

Actele contabile întârzâie transferarea Spitalului din Sibiu la Consiliul Judeţean

Spitalul Judeţean Sibiu trece oficial la Consiliul judeţean în 9 iulie

Primarii din judeţul Sibiu,speriaţi de primirea spitalelor în subordine

Cei de la CJ au decis să facă o comisie prin care să se determine exact ce datorii are spitalul şi cum ar urma ca acestea să fie achitate. Vicepreşedintele consiliului judeţean a mărturisit însă că valoarea datoriilor care ar rămâne neachitate la Spitalul Judeţean Sibiu este una ameţitor de mare. „Ministerul Sănătăţii spune că vor fi achitate datoriile acumulate până la 31 martie, Avem mari semne de întrebare în privinţa faptului cum se vor plăti şi cele acumulate din 31 martie şi până la finele lunii iunie. Ar fi vorba de vreo 2.000.000 de lei...” a spus Banciu.

Spitalul anunţă că are datorii
Conducerea Spitalului Clinic Judeţean Sibiu a recunoscut într-o notă trimisă la Adevărul de Seară că sunt restanţe la plăţile către furnizori. Valorarea este aproape triplă faţă de cea ştiută de Consiliul Judeţean. „În prezent unitatea noastră are plăţi cu termen depăşit în valoare de 5.000.000 de lei, către furnizorii de produse şi servicii, restanţe care s-ar fi putut achita dacă am fi primit sumele ce n-i se cuvin pentru serviciile medicale prestate” spune managerul spitalului judeţean, Gabriel Budescu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite