Actele contabile întârzâie transferarea Spitalului din Sibiu la Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Constantin Trihenea a anunţat în şedinţa de ieri a Colegiului Prefectural că trecea celui mai mare spital din judeţ în administrarea Consiliului Judeţean va mai întârzâia câteva zile din cauza actelor contabile.

CITEŞTE ŞI:

Consilierii judeţeni din Sibiu au primit laptopuri de 1.000 de euro şi nu ştiu să le folosească

Marea împăcare de la Sibiu, anul Domnului 2010

Un bărbat din Sibiel a băgat în spital un cioban

Iniţial spitalul trebuia transferat până în ziua de astăzi, numai că balanţa contabilă a spitalului nu a putut fi terminată în timp util. “Pe data de 8 iunie urmează sa fie preluate de Consiliul Judetean spitalele. Spitalul Judeţean Sibiu a prezentat balanţa până la data de 15 iunie. Pentru a putea să prezentăm balanţa la 6 luni, aceasta trebuia să se facă după data 30 iunie . Până în data de 5 iulie terminăm balanţa şi pe ultimele 15 zile, pentru că aceste date sunt aproape de finalizare”, a declarat Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalşului Clinic Judeţean Sibiu.

Întârzăierea nu afectează

 Constantin Trihenea s-a arătat însă încrezător că şi traferul acestui ultim spital se va face în timp util. „Eu cred că până săptămâna viitoare se va rezolva şi această problemă”, a declarat Trihenea. Consiliul Judeţean a programat deja o şedintă generală ce are pe ordinea de zi preluarea în administraţie a spitalului judeţean în data de 9 iulie.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite