Spectacolul radiofonic Felii, nominalizat la Premiile Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofelia Popii interpretează toate cele şapte roluri din producţia Felii
Ofelia Popii interpretează toate cele şapte roluri din producţia Felii

Spectacolul radiofonic “Felii”, de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii, în regia lui Gavriil Pinte, producţie a Teatrului Naţional Radiofonic, a fost nominalizat la secţiunea Radio– Drama Prix Europa, care se vor desfăşura la Berlin, în acest an, în perioada 22 – 29 octombrie.

CITIŢI ŞI:

Un nou festival va avea loc la Sibiu: CibinFest

Turneul Internațional de Judo “Cupa Temerarul” la Sala Transilvania în weekend

Turneu de streetball în Parcul Tineretului din Sibiu

„Felii”, de Lia Bugnar, cu actriţa Ofelia Popii în toate rolurile, este un spectacol în regia lui Gavriil Pinte, realizat şi prezentat în cadrul proiectului „Dramaturgi români contemporani – program complex de promovare şi aprofundare a dramaturgiei naţionale contemporane”, coordonat de Magda Duţu.
Varianta radiofonică propusă de Gavriil Pinte are la bază textul Liei Bugnar şi a fost difuzată în premieră, în luna ianuarie a acestui an, la Radio România Cultural.
Este o producţie a Teatrului Naţional Radiofonic – Radio România,  realizată în parteneriat cu Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu.
Spectacolul a fost prezentat publicului sibian în luna septembrie, anul trecut. Cu rolul din această piesă, Ofelia Popii a fost desemnată cea mai bună actriţă în rol principal, la ediţia din acest an a Premiilor Uniter.
„Felii” este un one woman show în care Ofelia Popii interpretează rolul a şapte femei diferite.

„Felii e o înlănţuire de poveşti, o intersectare de destine care gravitează în jurul unui bărbat, cu a cărui moarte începe piesa. Felii, adică mai puţin decât bucăţi şi mai mult decât firimituri”, îşi descrie Lia Bugnar piesa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite