Spectacolul “Felii” al teatrului sibian se joacă la Brăila cu casa închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofelia Popii interpretează toate cele şapte roluri în spectacolul "Felii"
Ofelia Popii interpretează toate cele şapte roluri în spectacolul "Felii"

Reprezentaţia este programată pentru marţi, 27 septembrie, de la ora 18.30, pe scena Teatrului “Maria Filotti” din Brăila, în cadrul celei de-a VI-a ediții a Festivalului Internațional „Zile și Nopți de Teatru European la Brăila“, ce are loc în perioada 24 septembrie – 2 octombrie.

CITIŢI ŞI:

Lapte și corn abia de luna viitoare în școlile din județul Sibiu

Lucrările de reparaţii la pasajul Lupeni se apropie de final

Strada Dimitrie Anghel intră în reparaţii. Vezi cum poți să o ocolești!


Toate biletele pentru acest eveniment au fost vândute, anunţă reprezentanţii Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu.
Spectacolul „Felii“ a avut premiera anul trecut, pe data de 2 octombrie şi are la bază un scenariu emoţionant scris de Lia Bugnar. Spectacolul o aduce pe scenă pe Ofelia Popii, care interpretează cameleonic rolul a şapte personaje, şapte femei al căror destin se schimbă odată cu moartea unui bărbat. Producţia se bucură, de asemenea, de o versiune radiofonică, în regia lui Gavriil Pinte, prezentată în premieră anul acesta, pe 24 ianuarie, la Teatrul Naţional Radiofonic, în cadrul proiectului „Dramaturgi români contemporani”. Mai mult decât atât, acest spectacol i-a adus Ofeliei Popii premiul UNITER pentru „cea mai bună actriță într-un rol principal“.

„Felii“ va mai avea reprezentații la Alba Iulia, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, în data de 2 octombrie, precum și la București, în data de 1 și 2 noiembrie, în cadrul Festivalului Național de Teatru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite