Spectacole la Teatrul Gong şi Sala Thalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Thalia
Sala Thalia

Sibienii au la dispoziţie două spectacole de excepţie cu Mircea Vintilă şi corul Alito venit din oraşul japonez Takayama.

CITIŢI ŞI:

Capitala Mărginimii Sibiului, „invadată“ de juni şi junese

Jazz, pop şi muzică clasică, în noaptea dintre ani, la Thalia

Concerte cu Non Profit, Riff, Juke Box şi Cargo, de Revelion în centrul Sibiului

Cu patru zile înainte de intrarea în noul an, locuitorii Sibiului sau turiştii care au ales să petreacă această perioadă din an în urbea de pe Cibin sunt invitaţi la două evenimente deosebit de atractive. Este vorba de spectacolul „Muzicieni de ieri şi de azi” şi este susţinut de Mircea Vintilă şi invitaţii săi printre care se află Vali Şerban şi Nelu Susan.

„Evenimentul se va desfăşura astă seară  de la ora 19:00, la Teatrul Gong  şi este organizat de Casa de Cultură a Municipiului, în parteneriat cu Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong şi cu sprijinul Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Sibiu. „Intrarea la spectacol este liberă şi se va face în baza rezervărilor telefonice la nr: 0269/22.96.27, în limita locurilor disponibile”, a explicat Mirela Gligore de la biroul de presă al Primăriei Sibiu.

Concerte corale
Corul Alito din oraşul japonez Takayama se află zilele acestea la Sibiu unde susţine o serie de concerte. Trei dintre ele sunt chiar azi. Alito a susţinut un concert la sediul Primăriei, în această dimineaţă de la ora 10.00, iar apoi la ora 17.30 fac acelaşi lucru, de data aceasta la Biserica Evanghelică. Seara se va încheia cu un ultim concert de amploare, de la ora 19.00, la Sala Thalia.

„Vizita corului din Takayama are ca scop promovarea valorilor tradiţionale japoneze şi vine să confirme bunele relaţii dintre cele două oraşe” mai spune Mirela Gligore.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite