Jazz, pop şi muzică clasică, în noaptea dintre ani, la Thalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Thalia
Sala Thalia

Sibienii au la dispoziţie două seri cu oferte de spectacole de excepţie în ultima zi a anului 2010 şi prima din anul ce urmează.

CITIŢI ŞI:

Zăpadă din belşug doar la Bâlea Lac. La noapte ninge la Sibiu

Cel mai modern complex de schi din România se deschide săptămâna viitoare la Păltiniş

Ice Hotel si-a deschis porţile pentru turişti, la Bâlea Lac (GALERIE FOTO)

Pentru a doua oară, Sala Thalia din Sibiu va fi gazda Concertului Tradiţional de Anul Nou. Soprana Luiza Fatyol, solista Simona Chiriţă şi tenorul Alexander Voigt din Germania, alături de Sibiu Youth Orchestra, condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea vor interpreta compozitii celebre semnte Borodin, Bernstein, Lehar, Loewe, Marquez, Puccini sau Saint-Saëns. Concertele sunt programate pentru zilele de 31 decembrie 2010 şi 1 ianuarie 2011, la Sala Thalia, începând de la ora 18. 00.

„Concertul Tradiţional de Anul Nou reprezintă alternativa selectă pentru marcarea trecerii dintre ani, în spiritul marilor oraşe europene, ce sărbătoresc Revelionul cu arii de opera şi fragmente celebre din piese clasice“, spune Laurenţiu Străuţ, purtător de cuvânt al Filarmonicii de Stat. Sibienii care vor să petreacă un „altfel de revelion“, cum îl numesc organizatorii, vor scoate din buzunare între 40 şi 60 de lei, în funcţie de locul în sală. Biletele  au fost deja puse în vânzare, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Librăria Humanitas şi pe eventim.ro. Potrivit reprezentanţilor Filarmonicii, biletele care nu vor fi achiziţionate până la data de 27 decembrie vor putea fi cumpărate şi de la Sala Thalia.

Alternativa în Piaţa Mare
Invitaţii de anul acesta la spectacolele organizate de primăria Sibiu sunt trupele Non Profit, Riff, Juke Box şi Cargo. Un element inedit este adus de spectacolul de lasere, lumini şi foc realizat de CBU Collective. Aceştia îi vor acompania pe artişti pe toată durata concertelor, iar spectacolul de lasere va face ca atmosfera din Piaţa Mare să fie spectaculoasă.

La miezul nopţii nu va lipsi nici tradiţionalul foc de artificii care marchează trecerea dintre ani şi care va dura aproximativ 15 minute. Pentru Revelionul din acest an Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Primăria Sibiu au alocat un buget de aproximativ 154.000 de lei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite