Spectacol surpriză de Crăciun la Sibiu, în această seară la Teatrul din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul din Sibiu a pregătit o supriză copiilor
Teatrul din Sibiu a pregătit o supriză copiilor

Teatrul Naţional „Radu Stanca” prezintă în această seară, de la ora 19:00, spectacolul „Casa Andersen – Poveşti de Crăciun”, în regia lui Bogdan Sărătean.

CITEŞTE ŞI:

Sibienii îşi pot cumpăra brazi de Crăciun cu preţuri ce pornesc de la 30 de lei bucata (GALERIE FOTO)

Concerte de colinde în centrul Sibiului

“Magia sărbătorilor de iarnă este adusă pe scena teatrului din Sibiu într-un spectacol exaltant cu momente de comedie, poezie, dans şi colinde. Spectacolul este construit în 5 tablouri – Casa lui Mitică, Confesiunea colindătorului etilic amorezat de propria sa logodnică, Alb totul, Tyltyl, Mytyl şi Zâna cea bună şi Casa Andersen – reunind o distribuţie mixtă cu actori ai teatrului şi studenţi ai Catedrei de Artă Teatrală din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte”, spun organizatorii evenimentului. Casa Andersen este un spectacol cu un mesaj prietenos şi plin de energie, care va încânta întreaga familie. Cele cinci poveşti sunt o adaptare după texte de Hans Christian Andersen, Maurice Maeterlinck, Flaviu Suhastru şi scheciuri româneşti celebre şi îşi propun să aducă un strop de bucurie în rândul spectatorilor invitaţi la un maraton actoricesc.

Spectacolul are o durată de o oră şi treizeci de minute, iar preţul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia Teatrală din Bvd. Nicolae Bălcescu nr. 17 şi online pe bilete.sibfest.ro.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite