Sometra plăteşte apa locuitorilor din Copşa Mică si Axente Sever

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de Administraţie al SC Sometra SA a hotărât ca, începand cu luna iulie 2009 şi până la sfârşitul anului 2010, societatea să suporte contravaloarea apei menajere pe care o furnizează către populaţia orasului Copşa Mică şi o parte a populatiei comunei Axente Sever.

CITIŢI ŞI:

Tânăra înjunghiată de 25 de ori de fostul iubit este victima sistemului din România

VIDEO – Sute de oameni la înmormântarea sibiencei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit (EXCLUSIV FOTO)

Olimpica Sibiului vrea să schimbe România


În acest context, societatea va întocmi lunar către Serviciul Public de Gospodarire Comunală şi Locativă Copţa Mică o factură cu suma simbolica de 1 leu, cu condiţia ca serviciul mai sus menţionat să nu perceapă nicio suma către beneficiari pentru furnizarea apei.

„Datorita faptului că începând cu luna iulie 2009 societatea nu a mai facturat nicio cantitate de apă mănejeră către SPGCL Copşa Mică, Consiliul de Administraţie a Societăţii a decis că perioada pentru care SC SOMETRA SA va factura suma simbolică de 1 leu pe lună va fi perioada cuprinsă între 1 iulie 2009- 31 decembrie 2010”, se arată într-un comunicat al societăţii din Copşa Mică.
SC SOMETRA SA are un acord de parteneriat cu Consiliul Local Copşa Mică, prin care societatea suportă şi costurile iluminatului public în oraş.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite