„Sold out” la „Frumoasa din Pădurea Adormită”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional „Radu Stanca”- Secția Germană anunţă premiera spectacolului Frumoasa din Pădurea Adormită (Dornröschnen) în regia lui Cristian Pepino. Evenimentul va avea loc joi, 14 octombrie, ora 19:00 la sediul teatrului.

CITIŢI ŞI:

Premieră: Atelier de teatru japonez, la Sibiu

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu montează un spectacol pentru copii în germană

Actorii de la Teatrul Radu Stanca din Sibiu au „redus“ spectacolele cu 25%

Premiera spectacolului Frumoasa din Pădurea Adormită de la Secția Germană a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu este un eveniment foarte aşteptat de publicul sibian. Toate biletele pentru acest spectacol au fost epuizate încă de la sfârşitul săptămânii trecute, următoarea reprezentaţie fiind programată sâmbătă, 16 octombrie, ora 11:00.

„Au fost rezervate deja mai bine de jumătate din locurile puse în vânzare pentru spectacolul de sâmbăta viitoare, iar pentru a putea satisface cererile venite din partea şcolilor vom încerca să reprogramăm spectacolul cel puţin încă de două ori luna viitoare” a declarat Anna Neamţu, şefa Secţiei Germane. Pentru premiera acestui spectacol organizatorii au pregătit o mică surpriză copiilor: la finalul spectacolului, aceştia vor avea şansa să se fotografieze gratuit alături de personajele favorite.

Spectacolul are o durată de 60 minute şi se joacă în limba germană cu traducere simultană la căşti. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite