Prefectul de Sibiu a fost pus pe liber de Guvern. Trihenea se pregăteşte de şefia Hidroenergetica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Constantin Trihenea
Prefectul Constantin Trihenea

Decizia vine la o zi după deschiderea centurii ocolitoare a Sibiului. Constantin Trihenea ar urma să ocupe funcția de director al Hidroenergetica.

CITIȚI ȘI:

Prefectul de Sibiu a plagiat Ziua Naţională a României

Emil Boc a inaugurat centura Sibiului cu Trihenea la braț (FOTO)

”Executivul a adoptat astăzi trei Hotărâri de Guvern privind eliberarea şi numirea în funcţie a unor prefecţi”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

”Printr-un act normativ, a fost aprobată încetarea, prin acordul părţilor, a exercitării temporare a funcţiei publice de prefect al judeţului Sibiu, de către domnul Trihenea Constantin” a mai spus Muntean.

În ultimele săptămâni prin Sibiu a circulat zvonul conform căruia prefectul de Sibiu ar urma să părăsească Prefectura pentru o funcţie mai importantă. Cel mai probabil Trihenea ar urma să ajungă mai întâi la şefia Hidroelectrica, urmând ca apoi să primească o funcţie importantă la viitoarea companie Hidroenergetica. Ion Ariton, ministrul Economiei, şi Constantin Trihenea s-au întâlnit miercuri la Sibiu, la inaugurarea Centurii ocolitoare a Sibiului.

De asemenea, printr-o altă Hotărâre de Guvern astăzi s-a decis şi aplicarea mobilităţii pentru Stănişteanu Sergiu-Noruţ din funcţia publică de prefect al judeţului Giurgiu, în funcţia publică de inspector guvernamental. Funcţia de prefect al judeţului Giurgiu va fi exercitată, temporar, în condiţiile legii, de către Cristoi Robert-Ioan.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite