Sibiul este de azi capitala rock-ului şi a tatuajelor. Vezi programul Artmania şi Transilvania Expo Tattoo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 20 de concerte şi cei mai buni artişi de tatuaje din lume vin de azi la Artmania Festival şi Transilvania Tattoo Expo. Piaţa Mare, Piaţa Mică, Sibiu Arena din Pădurea Dumbrava şi Cercul Militar sunt locaţiile în care se desfăşoară cele două evenimente.

CITIŢI ŞI:

Transilvania Tattoo Expo gata de start. Vezi programul evenimentelor

Sibiul invadat de mii de rockeri la Artmania Festival 2011

Începe cea mai mare convenţie de tatuaje organizată vreodată în România


Fosta Capitală Culturală Europeană din 2007 este fără dubii polul atracţiei în materie de distracţie în România, în weekendul care bate la uşă. Oraşul este plin de tineri cu plete şi cu haine care le „trădează” pasiunea pentru muzica rock.

Chiar dacă a VI-a ediţie a Artmania Festival a început oficial de luni, Sibiul a devenit cu adevărat capitala rock-ului începând de ieri. Dis de dimineaţă, în gară, la terasele din zona centrală sau în zonele de atracţie turistică, puteau fi văzuţi cu uşurinţă oameni care au venit să asiste la Artmania Festival sau la convenţia Transilvania Tattoo Expo, organizată în premieră în acelaşi timp cu evenimentul muzical ce are în acest an trei locaţii distincte.

Băncuţele din Piaţa Mare au devenit locul favorit de promenadă al tinerilor veniţi din toată ţara dar şi din străinătate, ca să asiste la concertele care sunt cap de afiş în Piaţa Mare. Mulţi au profitat şi de faptul că pot să viziteze în aceste zile gratuit muzeele din Sibiu.

Vanda şi Mihai, au venit din Bucureşti special pentru Artmania dar şi să vadă Sibiul mai în detaliu. „Am venit de miercuri pentru că am vrut să avem şi o zi la dispoziţie să vizităm muzeele şi locurile cunoscute din oraş. Nu am venit pentru o trupă anume. Tot festivalul este atractiv pentru noi, chiar dacă ediţia din acest an nu a prea fost promovată ca în anii trecuţi” au spus cei doi tineri, ambii studenţi la Univesitatea din Bucureşti.

Ce puteţi vedea la Artmania
Astăzi pe scena din Piaţa Mare vor urca în ordinea următoare, cu începere de la ora 19.00, Lacrimas Profundere, Helloween şi Tarja Turunen. Tot în Piaţa Mare, mâine concertează de la 19.30, trupele Republica, Lacuna Coil şi Sonata Arctica. La Sibiu Arena, din Pădurea Dumbrava, mâine de la ora 13.00 până după miezul nopţii susţin recitaluri trupele Heavy Duty, Monarchy, Interitus Dei, Ethernus şi Reckoning, iar duminică de la ora 19.30 vin Tagma, Byron, Guerrillas şi Turda. În fine, în Piaţa Mică, azi de la 16.30 cântă cei de la Aeternum & Gaby Koss , mâine au recital începând de la 14.30 cei de la Clasic Beat Orchestra, iar duminică de la 17.00 îi puteţi vedea la lucru pe Quartelle.

Tatuatori de elită
La Cercul Militar începând de azi de la ora 12.00, zilnic până la ora 22.00, tot în acest weekend pasionaţii de tatuaje îi pot vedea la lucru şi pe cei mai buni artişti ai domeniului din lume.

Peste 50 de participanţi sunt la ediţia a III-a a convenţiei Transilvania Tattoo Expo. Anul acesta, spectacolele din cadrul convenţiei vor avea loc şi în interior (unde se vor ţine concertele şi momentele artistice) dar şi în exterior, unde va avea loc o mini expoziţie de maşini americane şi de motociclete.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite