Sibiul are rol principal la premiile UNITER

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Ilie Gheorghe va primi premiul pentru întreaga activitate, iar Ofelia Popii ar putea redeveni cea mai bună actriţă din România.

CITIŢI ŞI:

Cea mai mare arenă de schi din România se inaugurează oficial vineri

Teatrul Naţional din Sibiu îl aniversează pe Radu Stanca

Artboutique vă invită la handmade, pe Promenadă!

Uniunea Teatrală din România a anunţat lista de nominalizări pentru cea de-a XIX-a ediţie a Premiilor UNITER. La categoria cea mai bună actriţă în rol principal este nominalizată, alături de Petronela Grigorescu şi Maia Morgenstern, Ofelia Popii – actriţa Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu.

„Mă bucură vestea, iar primul meu gând se îndreaptă spre echipa de creatori alături de care am construit acest spectacol şi în special spre Lia Bugnar, care mi-a oferit un text extraordinar de frumos şi m-a ajutat să întrupez aceste felii de viaţă. Apoi aş vrea să îi amintesc pe Dragoş Buhagiar, Florin Fieroiu şi Vlaicu Golcea.

Mă bucur mult că directorul teatrului a propus acest spectacol. A fost o provocare şi mă bucur că efortul nostru este apreciat atât de critici, cât şi de publicul larg” a declarat Ofelia Popii. „Felii” a avut premiera anul trecut, pe data de 2 octombrie şi are la bază un scenariu emoţionant scris de Lia Bugnar. Ofelia Popii interpretează cameleonic rolul a şapte personaje în această producţie.

Senatul UNITER va acorda, printre altele, şi premiul pentru întreaga activitate actorului Ilie Gheorghe, interpretul rolului principal din spectacolul „Faust” în regia lui Silviu Purcărete. De această onoare se va mai bucura şi celebra actriţă Tamara Buciuceanu. Gala Premiilor UNITER va avea loc luni, 18 aprilie 2011, cu transmisie în direct pe TVR 1.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite