Teatrul Naţional din Sibiu îl aniversează pe Radu Stanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 91 de ani de la naşterea poetului, dramaturgului şi regizorului Radu Stanca, Teatrul Naţional din Sibiu, care îi poartă numele, organizează o serie de recitaluri de poezie de Radu Stanca pentru a-l celebra pe acest remarcabil  om de cultură român.

CITIŢI ŞI

Cea mai mare arenă de schi din România se inaugurează oficial vineri

Primul recital de poezie este programat astăză,  la Muzeul „Franz Binder” începând cu ora 12:00 şi va fi susţinut de Lerida Bucholtzer. Următorul recital este programat vineri, 4 martie, la Librăria Erasmus începând cu ora 16:00 şi este susţinut de Irina Deak şi Lerida Bucholtzer. Cele două recitaluri vor prezenta fragmente din Robinson, Biblică, Cavalcadă, Poem şi Cântec de beţie

Ziua de sâmbătă, 5 martie, data naşterii poetului, continuă seria recitalurilor în Librăria Erasmus, printr-un moment artistic susţinut de Renate Müller Nica. „Evenimentul - intitulat Melancolie-  va avea loc începând cu ora 11:00 şi este structurat pe patru teme: Sibiu, bătrâneţe, moarte şi dragoste. Ineditul acestui recital constă în faptul că actriţa sibiană a pregătit poezii atât în limba română, cât şi în limba germană desfăşurătorul programului urmând să fie adaptat în funcţie de reacţiile şi cererile venite din partea publicului. Mai mult decât atât, pentru recital actriţa a pregătit şi un fundal sonor cu muzica lui Chopin, Ştefan Hruşcă, Nicu Alifantis, Vasile Şeicaru şi Monica Anghel“, spune Adrian Tibu, purtător de cuvânt al teatrului din Sibiu.

Programul de sâmbătă va fi încheiat printr-o seară de poezie la Librăria Humanitas. Acest recital a fost programat la ora 18:00 şi aduce în faţa publicului pe actorii Vlad Robaş, Ciprian Scurtea, Codruţa Vasiu, Arina Trif, Laura Ilea, Cristina Stoleriu şi Cristina Flutur.

Seria recitalurilor va continua până la jumătatea lunii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite