Sibiul amenință Sportul că merge în Regie să ia toate punctele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Voinței Sibiu a mărturisit că speră ca echipa lui să ia toate cele trei puncte puse în joc în confruntarea de duminică de la ora 17.00, din deplasare, în etapa a VI-a a ligii 1 de fotbal, cu Sportul Studențesc.

CITIȚI ȘI:

Voinţa Sibiu întâlneşte Otopeniul în Cupa României. Mediaşul joacă la Brăila

Voinţa dă piept cu Oţelul, sâmbăta viitoare pe „Municipalul” sibian

Voinţa Sibiu a remizat, scor 0 la 0, cu FC Braşov într-un meci amical

Alex Pelici vrea ca Voința să nu se întoarcă cu mâna goală din București, mai ales că pentru Sibiu urmează apoi trei partide extrem de dificile cu Oțelul, Vaslui și Rapid.

”Întâlnim o echipă care este într-o foame de puncte la fel ca și noi. Mergem cu gândul să ne îmbunătățim situația la adevăr, mai ales că urmează patru partide extrem de dificile pentru noi. Jucăm după Sportul cu Oțelul acasă, iar apoi mergem să jucăm la Vaslui, pentru ca să revenim la Sibiu și să jucăm cu Rapidul. Sunt patru partide în care sper să fim suficient de maturi și conștienți că trebuie să facem ceea ce trebuie ca să scoatem puncte. Pentru a reuși o victorie e nevoie de multă determinare. Nu știu dacă paza asta a fost în avantajul nostru. Noi am încercat să ne pregătim cât mai bine”, a spus Pelici înaintea acestei partide.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite