Voinţa Sibiu a remizat, scor 0 la 0, cu FC Braşov într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida s-a disputat ieri, pe stadionul Tineretului. Antrenorul FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat că amicalul a fost un test pentru echipa pe care o conduce.

CITEŞTE ŞI:

Gaz Metan Mediaş - Voinţa Sibiu, 3-0. Pustai: "Vrem o minune cu Austria Viena"

Sibienii au inceput mai bine jocul şi au avut două ocazii de a marca prin Beza şi Iulian Popa. Elevii lui Isailă au pus apoi stăpânire pe joc şi au ratat mai multe ocazii la poarta sibienilor prin Voiculeţ Majernik, Velayos, Cristescu şi Kanu.

"A fost un test util pentru noi, am întânit o echipă omogenă, bine organizată în compania căreia am avut atât momente bune, cât şi mai puţin bune. Avem multe absenţe şi am fost nevoit să improvizez pe anumite posturi. Evident că ne pare rău pentru Chipciu că nu a putut merge la lotul naţional pentru meciul cu Franţa din cauza unei accidentări. Este însă un jucător tânăr care are tot timpul să demonstreze că are valoare şi la echipa naţională. Pentru el în acest moment este important să îşi revină şi să joace cât mai bine în campionat, pentru că este clar că rămâne în atenţia selecţionerului", a declarat antrenorul FC Braşov, Daniel Isăilă pentru site-ul clubului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite